"Tot per l'aire", con Maria Juan

Tancament
de la VI Jornada Valenciana de Documentació

Participa

Maria Juan

Maria Juan es actriu, còmica, i presentadora. Es una comunicadora en definitiva. També és mare, però a estes alçades encara no ha aconseguit un sou per eixa feina. Per les altres, per sort, si.

Des de fa més de 10 anys forma la seva pròpia companyia creant i produint els seus espectacles. Des de 2019 crea i lidera un segell de comèdia. RIURES. Amb el focus posat en la llengua i en la diversitat.

En la seua faceta de còmica, La seua capacitat d’improvisació sobre l’escenari l’ha convertida en una mena de show-woman tot terreny, capaç; de conduir qualsevol tipus d’acte (més o menys seriós).Li agrada trencar les normes a l’escenari. improvisar i jugar amb el públic.

Amb l’aparició de la nova televisió pública valenciana, Àpunt, torna a València després de 10 anys vivint i treballant a Madrid, on treballa en els seus espectacles propis i en projectes com Las Noches del Club de la Comèdia que la portà de gira per teatres de tota Espanya durant més de 3 anys i projectes televisius com En el aire de Andreu Buenafuente o en el programa Liarla pardo de La Sexta. Així com diferents projectes de La 1 de TVE, com a còmica o reportera.

Actualment viu a València compaginant tots seus espectacles amb la gravació i presentació de diversos

programes de ràdio i televisió a Apunt.

 

Té tendència al drama des de que va néixer potser per això li va tant bé dedicar-se a la comèdia