HIP-Biblioteques (Hexàgon de la Innovació Pública en Biblioteques)

TALLER

Es pot innovar a les Biblioteques? Com innovar? Fugint dels simples tòpics i del discurs fàcil, Lucas Ramos  juntament amb algunes persones del COBDCV que estan treballant amb el model de HIP-Hexàgon de la Innovació Pública aplicada a les biblioteques ens presenten un divertit i pràctic taller amb el qual canviar mirades i alinear accions per a transformar la connexió amb la ciutadania i el nostre propi àmbit de treball. T’ho perdràs?

Equip motor HIP del COBDC: Yolanda Puchades, Alicia Sellés, Pau Banyó, Assun Atero, Llúcia Signes, Joan Carles Faus, Elena Bernia.

Participa

Lucas Ramos

Graduat en Enginyeria de Disseny Industrial i Desenvolupament de Producte i Màster en Disseny de Producte. Especialista en Disseny de Serveis en l'administració pública. Durant la seua etapa universitària va presidir ADIZ, l'Associació de Disseny Industrial de la Universitat de Saragossa. Actualment treballa en el LAAAB com a Dissenyador de Serveis aplicant el mètode HIP. Lloc en el qual ha desenvolupat, en col·laboració, projectes com HOLA. Una comunitat d'empleats públics innovadors amb experiències d'aprenentatge transformadores per a les institucions públiques